Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram

Facebook ikon Akadálymentes verzió ikon

KRESZ Futam társasjáték

Az Élet Úton program keretében útjára indított Biztonságos Óvoda Program, ami az óvodások közlekedésre felkészítését javítja, az intézmények ez irányú tevékenységét támogatja. Hasznos segédeszközként lett kialakítva a KRESZ FUTAM társasjáték, ami a csoportfoglalkozás, a szabad játék és a projektek hasznos segítője!A KRESZ futam egy színes, vidám, aktivitásokkal fűszerezett, izgalmas társasjáték, mely hasznos eszköze az óvodások közlekedésre nevelésének. A játék számtalan lehetőséget rejt magában, mivel a játéktábla tetszőlegesen alakítható. A játék során a gyerekek egyénileg vagy kis csapatokat alkotva is összemérhetik ügyességüket és a közlekedéssel kapcsolatos tudásukat.

A társasjáték célja, hogy a gyerekek játékos formában sajátíthassák el a biztonságos közlekedés alapjait. A feladatok jellege szabadon megválasztható és variálható, így a futam célja, a győzelem feltételei is rugalmasan alakíthatóak.

A játék menete

A játékosok a parkolóból indulnak, és egy nagy kört leírva érnek vissza a kiindulás helyére. A játék véget érhet egy kör alatt, de játszható tovább is, tetszőleges kört megtéve.
Az út lehet gyors, de lehet kalandokkal és feladatokkal teli is aszerint, hogy hány feladatot határozunk meg a feladatkorongokkal.
A KRESZ futam számos változatban játszható, képességfejlesztő játék. A játék fogékonnyá és érdeklődővé teszi a gyerekeket a közlekedés, valamint annak szabályai iránt.

A társasjáték egységára: 9900 Ft+ÁFA (nagyobb mennyiség esetén egyedi árképzés lehetséges)

Megrendelhető: barbara@sbs.co.hu